حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
- بادمجان 1 کیلو
- عدس ا پیمانه
- پیاز سرخ کرده ا پیمانه
- کشک زعفرانی 1 پیمانه
- گوشت گوسفندی 500 گرم
- سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
- زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
- نعناع داغ یک چهارم پیمانه
- سیر تازه 2 حبه
- نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به میزان لازم
- گردوی پودر شده برای تزیین
آموزش دوچرخهسواری اصولی + فواید
علت سرگیجه شدید و روش های درمان فوری آن